Rygekabiner Rygeborde og Rygeskabe

Alt rygeudstyr fra Alfa Instruments er selvrensende, med et patentanmeldt system med en kombination af ozongeneratorer og kulfiltre. Ozonelementerne nedbryder tobaksrøgen , og kulfilteret fjerner ozonen. Ozonen er med til at rense kulfilteret, så man derved har en selvrensende effekt.

Hos ALFA INSTRUMENTS har vi et stort program af rygeskabe til montering på væg eller til at hænge ned over et bord fra loftet. Rygeskabet “SMOKE EATER” er konstruert med en kombination af ozongeneratorer, kulfiltre og partikelfiltre, for at opnå en optimal rensning af tobaksrøgen.Ozonelementerne nedbryder tobaksrøgen til ilt og støvpartikler, kulfilteret nedbryder ozon så den ikke kommer ud i rummet igen., og partikelfilteret fjerner 96 % af alle partikler, så der kommer ren luft ud foroven i skabet. Når “smoke eater” er hængt op og sluttet til en stikkontakt er det klar til brug. Der kan være 3 rygere ad gangen ved “smoke eater” monteret på væg.

Indretning af rygerum sker efter samme prinsip, dog med al udstyret monteret over et hængeloft. Indretning af rygerum er typisk på 25 til 50 m3

Rygekabine i sølveloxeret aluminium med sider af klar eller matsatineret acryl, eller sider og loft efter Deres valg Rygekabiner kan leases over en 3 årig periode. se mere på leasingsiden.

Rygekabinen i standardudgave måler 90 x 180 højde 230 cm
SIDSTE NYT: Nu fremstiller vi også rygeborde i runde og firkantede til at stå eller sidde ved, samt vores nye trekantede rygepult til at stå ved. se siden om rygeborde.

Vi har oprettet en hjemmeside som udelukkende handler om rygeudstyr tryk på: www.alfaline.dk for at komme direkte til siden.

SE VIDEO OM RYGEKABINER

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller et besøg for demonstration hos Dem.

Bliv ringet op

Vi står inde for vores produkter, og leverer alle varer med fuld funktionsgaranti. Ved spørgsmål til vores produkter kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

KONTAKT OS
KONTAKT
OM OS
crossmenu