Rygeborde

Vores rygeborde er fremstillet med den samme teknologi som rygeskabe og rygekabiner. Tobaksrøgen suges ned gennem et acrylrør midt i rygebordet, og røgen paserer først forbi nogle ozonelementer som nedbryder tobaksrøgen. Derefter suges røgen igennem et kulfilter og et partikelfilter, hvorefter den sendes ud som frisk renset luft under bordet. Ozonelementernes anden funktion er at rense kulfilteret så det holder længere. Dette er med til at reducere vedligeholdelsesudgifterne til ALFALINE rygeudstyr.

Alle rygeborde er forsynet med en timer, som normalt er indstillet til ca. 15 minutter.
Ca. et minut før den indstillede tid udløber, lyser der en rød lampe i kontakten, som påmindelse. Ved aktivering af kontakten kører ventilatoren igen den indstillede tid.

Alle rygeborde er forsynet med en timetæller, så man kan holde øje med om filtrene skal skiftes. Skift af filtre skal normalt ske efter ca. 800 timer. Ozonelementerne holder normalt ca.2-3 år. Det er nemt selv at skifte filtre og ozonelementer uden
brug af specialværktøj.

Rygebordene er fremstillet i sølveloxeret aluminium, med sider af kobberbelagt aluninium, eller andre farver eller plader efter ønske, så det passer til lokalets øvrige interiør. Bordpladerne er som standard mørkebrun træplade, men her kan der også laves individuel tilpasning.

Rygebordene fremstilles i rund, firkantet og rektangulert i sidde- og ståhøjde. samt i trekantet i ståhøjde til 6 personer ad gangen.

LÆS MERE HER

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller et besøg for demonstration hos Dem.

Bliv ringet op

Vi står inde for vores produkter, og leverer alle varer med fuld funktionsgaranti. Ved spørgsmål til vores produkter kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

KONTAKT OS
KONTAKT
OM OS
crossmenu